Over Create Your Pride

Categorieën Over Create Your Pride

Create Your Pride is in november 2019 in het leven geroepen met als doel om meer kennis, vaardigheden en advies over LHBT+ onderwerpen aan te bieden.

Gender en seksualiteit zijn hele actuele onderwerpen maar zijn hiernaast vaak ook erg complex. Wat houdt LHBT+ precies in? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf inclusief is naar diversiteit? Hoe zorgt u ervoor dat LHBT+ leerlingen zich comfortabel voelen op school? Waar kunt u heen met vragen over gender en seksualiteit?

Van dit soort vragen zijn er nog honderden te bedenken en bij Create Your Pride willen we u daar graag mee helpen. Het is een bedrijf dat naast kennis ook vertrouwd op ervaringsdeskundigheid. Het begrijpen van en advies geven over een kwestie kan het beste als je zelf in die schoenen staat of hebt gestaan.

Lilia Visser is naast eigenaresse zelf ook voorlichter bij COC Nederland. Dit betekend dat ze al tientallen keren voorlichting over gender en seksualiteit heeft gegeven aan leerlingen van elk opleidingsniveau. Verder heeft ze in 2019 een project opgezet in samenwerking met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch om middelbare school docenten te trainen omtrent gender en seksualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *