Even voorstellen

Categorie├źn Even voorstellen

Mijn naam is Lilia Visser en ik ben de eigenaar van Create Your Pride. Ik ben al meerdere jaren sterk betrokken bij LHBT+ activiteiten en onderwijs. Voor mij is het enorm belangrijk dat LHBT+ mensen naast geaccepteerd vooral genormaliseerd worden en volgens mij zijn trainen, voorlichten en kennis verspreiden de manieren om dat te bereiken. Daarnaast is (h)erkenning ook ontzettend belangrijk. Zelf ben ik ervaringsdeskundigen en dit neem ik mee in elke voorlichting en training die ik ontwikkel, het is bewezen dat de acceptatie hierdoor significant groeit.

Naast Create Your Pride ben ik student Social Work waar ik leer om op een verantwoorden manier met mensen in gesprek te gaan over eventuele kwestbare onderwerpen. Hier leer ik dus ook hoe je dat didactisch verantwoord aanpakt. Ook ben ik voorlichter bij COC Nederland waar ik voorlichtingen geef over gender en seksualiteit in het onderwijs. Hier heb ik dan ook veel ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *