Voorlichtingen

Als u opzoek bent naar een manier om in een groepsverband informatie over gender en seksualiteit te krijgen is een voorlichting de beste optie. Hierin word LHBT+ uitgelegd, een persoonlijk verhaal verteld en kunnen eventuele vragen vanuit de groep beantwoord worden. Duur: 50-70 minuten


Workshops

Als u opzoek bent naar een voorlichting met meer verdieping is een workshop de beste keuze. Hierin krijgt u dezelfde informatie als in een voorlichting maar gaat u als groep ook op een interactieve wijze aan de gang met het onderwerp en komt u hierover in gesprek. Denk hierbij aan discussiƫren over relevante onderwerpen of het ervaren hoe het is om LHBT+ te zijn doormiddel van een spel- en toepassingsopdracht. Duur: 60-70 minuten


Trainingen

Wanneer u opzoek bent naar een manier om werknemers daadwerkelijk te trainen kunt u kiezen voor een training. Hierin is wederom een voorlichting verwerkt als basiskennis en verdiepen we daarna. In de verdieping leren we u verplaatsen in een LHBT+ persoon, geven we advies over hoe u een gesprek aan kunt gaan en geven we informatie om naar door te kunnen verwijzen. Ook gaat u aangeleerde vaardigheden toepassen. Duur: afhankelijk van groep en verdieping


Advies

Wanneer u advies nodig heeft over het inclusiever maken van een bedrijf of plaats kunt u ook bij ons terecht. Wij kijken dan mee naar het probleem en geven na afloop een advies. Deze is gebaseerd op onderzoek, literatuur en ervaringsdeskundigheid. Duur: afhankelijk van de situatie


Kennis

Wanneer u simpelweg een vraag heeft of ergens tegenaan loopt kunt u ook een beroep doen op onze kennis. Deze is gebaseerd op een combinatie van onderzoek, literatuur en ervaringsdeskundigheid. Duur: afhankelijk van de situatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *